400 TL ve üzeri alışverişlerinizde KARGO BEDAVA

Akıllı Bağışıklık
Ön Okuma

Akıllı Bağışıklık

Dr. İlkay Keskinel, Hülya Meral

104,25 TL
- +
Kargo 400 TL üzeri KARGO BEDAVA!
Siparişleriniz 1 İŞ GÜNÜNDE KARGODA!
Stok Durumu: Stokta var
  • Kitap Hakkında
  • Yazar Hakkında
  • Değerlendirmeler (0)
Yayınevi: Doğan Kitap
Sayfa Sayısı: 304
Baskı Tarihi: Mart 2022
Ebat: 14 x 21 mm
Barkod: 9786258090338

• Sık sık hastalanıyor musun? 
• Kronik ağrıların mı var? 
• Sürekli antibiyotik kullanmak zorunda mı kalıyorsun? 
• Odaklanmakta güçlük mü çekiyorsun? 
• Karaciğerinde yağlanma mı var? 
• Fazla kilolarını veremiyor musun? 
• Kendini daima yorgun ve halsiz mi hissediyorsun? 
• Sindirim sorunları peşini bırakmıyor mu? 
• Bağışıklığını güçlendirmek mi istiyorsun? 
• Çevrende Hashimoto, irritabl bağırsak, çölyak, tip I diyabet, romatoid artrit, sedef, egzama, kanser, Parkinson, Alzheimer, Sjögren ya da multipl skleroz (MS) hastalığı olanlar arttı mı?
• Peki, zihin-ruh-beden dengesi içindeki bütüncül sağlığın ve yaşadığın pek çok sorunun çözümüne giden yolun öncelikle beslenmeden ve hayat tarzı değişikliğinden geçtiğini biliyor musun? 
• Hastalıklara genetik eğilimin olabilir, ama bu aslında kaderin değildir. 
• Tedbirlerini önceden alarak var olan sağlığını korumayı öncelikli hedefin haline getirebilirsin. 

 

Nasıl mı? 
Bağışıklık sİstemİnİ güçlendİrerek...
Üstelik şimdi elinde eşsiz bir kılavuz var: 

Akıllı Bağışıklık
Bu kitap, doğru ve doğal beslenmeyle sağlıklı olmanın yollarını keşfediyor. Bunu yaparken zaman zaman bitkilerin büyülü dünyasına giriyor, bazen mutfağınızdaki kap kacağa müdahale ediyor, markette dikkat etmeniz gerekenlerden dem vuruyor, bağışıklığın çokça konuşulduğu bir çağda bilimsel verileri herkesin anlayabileceği yalın bir dille anlatıyor.

Dr. İlkay Keskinel

Dr. İlkay Keskinel, 1989 yılında Kadıköy Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. İstanbul Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Uzmanlık eğitimini Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’nda tamamladı. İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü İmmünoloji Anabilim Dalı’nda İmmünoloji (Bağışıklık Bilimi) üzerine doktora yaptı. Memorial Suadiye Poli-kliniği’nde uzman hekim ve başhekim olarak görev yaptıktan sonra Memorial Ataşehir Hastanesi’nde çalışma hayatına devam eden Dr. Keskinel, 2016 yılı itibariyle serbest hekim olarak çalışmaya başladı.

Hastalıkların tanı ve tedavilerinde bütüncül yaklaşımı benimseyen Dr. İlkay Keskinel, 2017-2018 yıllarında Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne bağlı olarak, Eczacılık Fakültesi’nde Fitoterapi yüksek lisansını onur derecesiyle tamamladı. Yüksek lisans eğitimi sırasında, “Ekinezya” ve “Alerjik Astım Tedavisine Destek Bitkisel Ürünler” başlıklı iki proje hazırladı. Tüm bu eğitimlerine 2018-2019 yılları arasında aldığı “Fonksiyonel Tıp Eğitimi” ve “Apiterapi Eğitimi” eklendi.

Dr. İlkay Keskinel’in ulusal ve uluslararası kongrelerde sunulmuş bildirileri, yerli ve yabancı tıbbi dergilerde yayımlanmış makaleleri, yayımlanmış tıbbi çevirileri ve katkıda bulunduğu kitaplar bulunuyor. Dr. Keskinel, çeşitli kurumsal şirketler, eğitim kurumları, dernekler ve işyerlerinde bütüncül tıbba yönelik, farkındalığı artırıcı seminer ve eğitimler vermeye devam ediyor.

Hülya Meral

Hülya Meral, gazeteci-yemek yazarı. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. 1999 yılında Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’ne girdi. 2000 yılından itibaren İstanbul, İzmir ve Ankara’daki çeşitli basın yayın kuruluşlarının ekonomi servisinde muhabir ve editör olarak çalıştı. 

2012’de Hürriyet gazetesinin reklam grup başkanlığındaki görevinden ayrılarak bir yıllığına Londra’ya gitti. İngiltere’de Hürriyet gazetesi pazar ekine Michelin yıldızlı şeflerle röportajlar, gazeteci Cüneyt Özdemir’in “Dipnot Tablet” dergisi için çeşitli haber ve röportajlar hazırladı. London School of Economics’te çeşitli eğitimlere katıldı. 

Londra’da edindiği gastronomi tecrübesini, çocukluğundan beri sahip olduğu yetenekle birleştirmeye karar vererek bu alanda dijital içerik üretmeye başladı. 

Gastronomi dergisinin editörlüğünü yürüterek The World’s 50 Best Restaurants listesine giren Michelin yıldızı almış restoranların şefleriyle röportajlar yaptı. Gourmet&Styling dergisi için ünlü isimlerle ve yazarlarla gastronomi röportajları gerçekleştirdi.

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde danışma kurulu üyesi olan Meral, Gastrohane: Gastronomi İletişim Ajansı’yla dijital kanallara ve televizyonlara içerik üretiyor. Pek çok markaya ve kuruma iletişim ve marketing çalışmalarında destek oluyor. Kurumsal firmalara eğitimler veriyor. 

0 Değerlendirme
  • 5 Puan 5
  • 4 Puan 4
  • 3 Puan 3
  • 2 Puan 2
  • 1 Puan 1