400 TL ve üzeri alışverişlerinizde KARGO BEDAVA

Sahrap Soysal’la Sağlıklı Mutfak
Ön Okuma

Sahrap Soysal’la Sağlıklı Mutfak

Sahrap Soysal

74,25 TL
- +
Kargo 400 TL üzeri KARGO BEDAVA!
Siparişleriniz 1 İŞ GÜNÜNDE KARGODA!
Stok Durumu: Stokta var
  • Kitap Hakkında
  • Yazar Hakkında
  • Değerlendirmeler (0)
Yayınevi: Doğan Kitap
Sayfa Sayısı: 228
Baskı Tarihi: Ekim 2019
Ebat: 19 x 21 mm
Barkod: 9786050966428

Anadolu mutfağı… Paha biçilmez kültürel mirasımız. Şüphesiz sahip çıkmak gerek. Benim yemekçilik misyonumun çıkış noktası da bu işte. Bu kitabımda kadim mutfağımızı güncellemek, hafifletmek ve dünyadaki yeme-içme alışkanlıklarına adapte etmek istedim. Ve İnovatİf bir dokunuşla sürdürülebİlİr tarifler hazırlamayı amaçladım. Çünkü 2000’li yıllardan itibaren popülaritesi artan kalp-damar dostu, bağırsak arkadaşı, mideye faydalı, karaciğere destek süper yiyecekler; vegan, vejetaryen, ketojenik, glütensiz gibi onlarca beslenme trendi neredeyse bir yaşam biçimine dönüştü. Her şey daha uzun, sağlıklı yaşamak, daha genç kalmak ve güzel olmak için. Bu kitapta tariflerini bulacağınız yerelmalı tarhana çorbası, karalahana pestolu makarna, kırmızı pancarlı buğday cacığı, ıspanaklı balkabağı çorbası, kimçi, chialı puding, kinoalı mercimek köftesi, muzlu avokadolu kek, kivi soslu marul salatası gibi “sıradışı” tarifler sizi şaşırtabilir ama deneyince eminim çok çok seveceksiniz. Yaptığınız ve yediğiniz her yemeğin damağınızda bıraktığı lezzetin, sizi mutlu etmesini dilerim. 

Sahrap Soysal 1959 yılında Gümüşhane’de doğan Sahrap Soysal, ODTÜ Kimya Bölümü'nden mezun olduktan sonra, 1983-1998 yıllarında çeşitli şirketlerde yönetici olarak çalıştı. 2001 yılında “Mutfakta Keyif” programını hazırlayıp sunmaya başladı. "Bir Yemek Masalı" (2004 Gourmand Dünyanın En İyi Yemek Kitabı Ödülü), "Anne Ben Acıktım!" (2004) ve "Sevgilim, Akşama Ne Pişirdin?" (2007 Gourmand Yılın En İyi Yemek Kitabı Onur ödülü) adlı kitapları Doğan Kitap tarafından yayımlanan Soysal, halen televizyon programlarının yanı sıra Hürriyet, Milliyet, Posta gazeteleri ile Seninle dergisinin yemek konusunda yayın danışmanlığını ve editörlüğünü yapıyor.
0 Değerlendirme
  • 5 Puan 5
  • 4 Puan 4
  • 3 Puan 3
  • 2 Puan 2
  • 1 Puan 1